top of page

Motorrijles IJsselstein

Vlot je motorrijbewijs halen met de motorrijschool van IJsselstein!

 

Wij van rijschool Individu helpen je graag op deze route en begeleiden jou van A tot Z. Door onze jarenlange ervaring en vele voorgaande geslaagde kandidaten hebben wij de juiste manier van opleiden eigen gemaakt. Wij weten exact wat er nodig is om te slagen voor je motor rijbewijs en misschien nog wel belangrijker, om daarna zelfstandig veilig de weg op te gaan. Zelfvertrouwen is hierbij de sleutel. Wij leiden jou in een zo kort mogelijke periode op tot een motorrijder die met zelfvertrouwen veilig deel kan nemen aan het verkeer.

 

Zijn motorrijlessen iets voor jou?

 

Motorrijles is voor iedereen die motoren leuk vind, houdt van spanning en sensatie, een adrenaline kick fijn vind, in een midlife crisis zit of gewoon wilt genieten van de vrijheid die het motorrijden je geeft! Jong of oud, lang of kort, ook jij kan het motorrijbewijs binnen slepen. Wij hebben motoren op verschillende hoogtes en gratis beschermende kleding en helmen voor iedere cursist. Zo proberen we jou een zo veilig mogelijk gevoel te geven tijdens je motorrijlessen.

Wij rijden altijd met jonge motoren die voorzien zijn van de nieuwste techniek en voldoen aan alle veiligheidseisen. Daarnaast worden de motoren regelmatig geïnspecteerd en onderhouden. Alles voor jouw veiligheid!

 

Motorrijschool Individu, bekend in IJsselstein

 

Met ruim 8 jaar ervaring in het geven van rijlessen in IJsselstein kunnen we wel zeggen dat we zijn uit meer dan 110 recensies, van voornamelijk IJsselsteinse  cursisten, zijn wij zeker de rijschool met de beste beoordelingen! Op onze social media kanalen zie je foto’s van veel lachende cursisten en wij hopen daar nog veel geslaagde cursisten aan toe te kunnen voegen. Kom jij samen met ons de reis op weg naar je motorrijbewijs berijden?

Motorrijles IJsselstein

Beginnen met motorrijles in IJsselstein

 

Als jij wilt beginnen met het nemen van motor rijles dan ben je bij motorrijschool Individu aan het goede adres. Wij plannen graag een vrijblijvende Try The Bike les in om jou kennis te laten maken motor rijles en onze motorrijschool. Tijdens deze les kunnen wij ook een inschatting maken van het totaal te nemen lessen, daarna kun jij zelf besluiten of jij bij ons wilt starten. Als jij dit leuk vindt dan begint de reis naar het motorrijbewijs. Allereerst starten we met AVB lessen (voertuigbeheersing) op een speciaal oefenterrein. Nadat je het AVB examen voldoende hebt afgerond gaan we over naar de AVD lessen (verkeersdeelneming). Deze motorrijlessen vinden plaats rondom het examengebied. Als ook deze lessen goed gaan dan ga jij het laatste examen doen en als ook die voldoende is afgerond dan mag jij zelfstandig de weg op. De beide examens kopen wij meestal al van tevoren in zodat we daar goed naartoe kunnen trainen en jij niet onnodig lang hoeft te wachten terwijl jij er al klaar voor bent.

 

Klinkt dit goed, en wil jij met ons van start gaan? Neem dan contact met ons op.

bottom of page