top of page

Motorrijlessen Nieuwegein

 

Woon jij in Nieuwegein en wil jij motorrijlessen volgen bij een professionele motorrijschool? Zoek dan niet verder. Wij hebben al vele kandidaten in één keer laten slagen voor hun motorrijbewijs! Middels een speelse wijze leren wij jou op een leuke manier alle vaardigheden om snel te slagen.

 

De Motorrijschool met maatwerk

 

​Wij leveren, zoals onze naam al zegt, motorrijles op maat per individu. Lekker op jouw tempo leren in een fijne lesomgeving. Met oog voor detail zorgen we ervoor dat jij op het juiste moment de aansturing krijgt die je nodig hebt. Geen overdaad aan informatie, maar gewoon een heldere uitleg en stapsgewijs instructies op jouw niveau. Heb jij nog wensen of dingen waar wij rekening mee moeten houden tijdens jouw motor rijles? Dan kun je die uiteraard met ons bespreken, zodat wij ons daarop kunnen aanpassen.

 

Veilig op weg naar je motorrijbewijs!

 

Als motorrijder ben je natuurlijk kwetsbaarder en slechter zichtbaar dan een automobilist. Daarom is veiligheid tijdens de motor rijles erg belangrijk. Wij hebben voor elke cursist gratis motorkleding en helmen ter beschikking. Wij gebruiken zeer nieuwe lesmotoren, die van alle gemakken zijn voorzien zoals valbeugels, handvatverwarming, gear indicator, digitaal display en nog veel meer. Ook hebben wij lesmotoren voor zowel korte als lange personen. Zo kan bijna iedereen veilig deelnemen aan het verkeer tijdens zijn motorrijlessen. Uiteraard worden onze motoren regelmatig geïnspecteerd en onderhouden waar nodig is.

Motorrijles Nieuwegein

Hoe kan ik starten met motorrijlessen?

 

Als jij wilt starten met het nemen van motor rijles, dan helpen wij jou graag verder. Het begint allemaal met een vrijblijvende Try The Bike proefles. Na deze proefles maken wij altijd een inschatting van het aantal te nemen lessen en bespreken we het verdere verloop. Om het motorrijbewijs te behalen moet je naast een theorie examen ook twee praktijkexamens afleggen, namelijk het AVB-examen (bijzondere verrichtingen) en het AVD-examen (verkeersdeelneming). Wij begeleiden je stap voor stap door de examens heen en we leren je alle vaardigheden die je nodig hebt om te kunnen slagen voor je motor rijbewijs, zodat je daarna veilig deel kunt nemen aan het verkeer! De motorrijles start altijd in Utrecht (Overvecht). Het startpunt ligt vlakbij het oefenterrein voor de bijzondere verrichtingen en in het hart van het examengebied. Zo ben je nooit onnodig tijd kwijt door het op en neer reizen naar het oefengebied!

 

Wij bieden als motorrijschool het volgende aan:

  • Een vrijblijvende try the bike proefles.

  • Gratis gebruik van helm en motorkleding.

  • Veilige lesmotoren van topkwaliteit.

  • Rijles op maat en een hoog slagingspercentage.

  • Mogelijkheid om te lessen in de avond en weekenden.

  • Rijlessen op jouw tempo.

  • Ruimte voor wensen van onze cursisten.

 

 

​Wil jij ook starten met jouw motor rijles? Neem dan contact met ons op en zet de eerste stap op weg naar jouw motor rijbewijs!

 

Wij zijn rijschool Individu, dé beste motorrijschool uit Nieuwegein en omstreken!

bottom of page