top of page

Motorrijschool Utrecht

 

Ben jij opzoek naar motor rijles in Utrecht bij een professionele rijschool? Dan hebben wij een aantal mooie motoren voor je klaarstaan om te beginnen met je motorrijbewijs! Motorrijschool Individu is de juiste plek voor motorrijlessen in Utrecht en omstreken! Wij bieden rijlessen op maat en houden rekening met ieder individu. Wij rijden met Honda CB650f lesmotoren die van alle gemakken zijn voorzien. Deze motoren zijn zowel veilig als fijn in gebruik en mooi om te zien. Heb jij nog geen motorkleding? Dan mag je gratis gebruik maken van onze beschermende motorkleding en helmen tijdens jouw motorrijles. Heb je twijfels, vind je motorrijden spannend, zijn er dingen waar wij rekening mee kunnen houden of heb je nog overige wensen? Bespreek het met ons en we zullen jou op weg helpen waar we kunnen.

 

De motorrijles expert van Utrecht!

 

​Elke motorrijschool kan claimen dat hij de beste rijschool is voor het behalen van je motor rijbewijs, maar hoe weet je nou of dat daadwerkelijk zo is? Daarvoor houdt het CBR een slagingspercentage bij. Wij scoren als opleider voor het motorrijbewijs als één van de hoogste! Een goede graadmeter voor de kwaliteit die wij leveren tijdens de motorrijlessen! Op de website van het CBR kun je via de rijschoolzoeker deze slagingspercentages inzien.

Motorrijles Utrecht

Het begint bij veilige motorrijlessen

 

Om jou een zo veilig mogelijk gevoel te geven, hebben wij aan alles gedacht. Valbeugels, beschermende motorkleding, helmen, handvatverwarming, gear indicator en motoren met verschillende hoogtes. Vind jij de eerste stap spannend? Dan begeleiden wij jou eerst 1 op 1 en kun je zelfs achterop naar het oefenterrein worden gebracht om daarna rustig zelf kennis te maken met het motorrijden. Heb jij nog overige wensen of zijn er dingen waar wij rekening mee moeten houden tijdens jouw motor rijles? Dan horen we dit graag!  

 

Hoe haal ik mijn motorrijbewijs?

 

Allereerst is er een theoretisch gedeelte. Dit hoef je uiteraard niet als eerst te behalen, maar het is wel handig om die zo snel mogelijk op zak te hebben. Het nemen van praktijklessen hoeft immers niet lang te duren. Meestal ben je binnen één tot drie maanden al klaar. Daarnaast heb je nog twee praktijkexamens, namelijk één op een parkeerterrein (AVB-examen) en één op de weg (AVD-examen). Het eerste examen (AVB) mag je doen zonder dat je je theorie hebt behaald. Het tweede examen (AVD) kun je pas afleggen wanneer je zowel je theorie als het eerste examen (AVB) met succes hebt afgerond. Na het succesvol afleggen van het AVD-examen mag je zelfstandig de weg op!

 

De vrijheid van een motorrijbewijs!

 

Wil jij nooit meer in de file staan en het ultieme gevoel van vrijheid ervaren? Lekker op je motor stappen en keer op keer het gevoel van sensatie voelen? Gratis parkeren en dat precies voor de deur van jouw favoriete lunchroom? Dan wordt het tijd dat wij jou aan je motor rijbewijs gaan helpen! Motorijschool Individu, de nummer 1 rijschool van Utrecht en omgeving maakt graag een eerste afspraak met jou om kennis te maken. Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat je eerst graag wilt weten wie wij zijn. Daarom plannen wij altijd een vrijblijvende Try The Bike motorrijles in. Tijdens deze rijles houden wij rekening met eventuele wensen en doen wij een inschatting voor het aantal te nemen lessen voor het behalen van je rijbewijs.

Hoe kan ik me aanmelden?

 

Voor een motorrijles kun je ons bellen en direct een afspraak inplannen. Appen, sms-en of e-mailen mag uiteraard ook! We plannen dan een Try The Bike rijles in en kunnen zo direct van start gaan. De motorrijlessen beginnen altijd vanuit Utrecht (Overvecht), vlak bij het CBR in de buurt. Wel zo handig, want zo zit je direct in het examengebied! Het AVD-examen vindt altijd plaats in en rondom Overvecht. Doordat wij daar altijd starten, raak je direct bekend en gewend aan het examengebied.

 

 

Wij bieden betrouwbare en professionele lessen voor je motor rijbewijs met o.a.:

  • een zeer hoog slagingspercentage;

  • online lesvoorbereiding;

  • lesmethode waar lesstof met beeldmateriaal wordt gecombineerd;

  • vrijblijvende Try The Bike rijles;

  • een rijopleiding op eigen tempo;

  • ruimte voor wensen van onze cursisten.

 

 

​Kun je niet wachten en wil je graag snel starten met motor rijles? Neem dan contact met ons op!

 

Rijschool Individu, dé motorrijschool van Utrecht en omgeving!

bottom of page