top of page

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid dat is de basis voor rijschool Individu
 

Wij geven op een heldere en duidelijke manier les, daarbij schakelen wij altijd naar jouw aanvangsniveau en leertempo. Ons doel en streven is dan ook om je in een zo kort mogelijke tijd voor te bereiden op het praktijkexamen en veilige verkeersdeelname. Dit doen wij door middel van persoonlijke aandacht en de nieuwste professionele leermethoden, zodat jij het motorrijden zo snel mogelijk onder de knie krijgt en veilig en vertrouwd de weg op kan.

 

Ook vinden wij het belangrijk dat je het altijd naar je zin hebt tijdens de rijlessen. Wij zorgen daarom ook altijd voor een gezellige en goede sfeer op een professionele wijze. Hierbij houden wij ook rekening met eventuele wensen en keuzes omtrent cultuur, geloof of andere persoonlijke belangen.

 

Elk individu heeft een ander aanvangsniveau en opnamevermogen voor het motorrijden. Het is daarom erg belangrijk dat je een rijopleiding kiest die bij jou past. Je kan bij ons bijvoorbeeld kiezen uit een voordelig lespakket, losse rijlessen, of enkel een vrijblijvende try the bike proefles.

Wij geven je altijd een advies na de proefles, zodat we eerst in praktijk kunnen zien over welk aanvangsniveau je beschikt. Schrijf je daarom nu in voor een vrijblijvende proefles en kijk, in overleg met de instructeur van Rijschool Individu, wat het beste bij jou past.

Tot ziens bij ons op de motor!

bottom of page