top of page

Rijschool Nieuwegein


Ben je op zoek  naar een betrouwbare en professionele rijschool Nieuwegein? Dan ben je van harte welkom om bij ons je rijlessen te volgen!

 

Niet alleen droge stof maar ook beeld

 

Wat maakt deze rijschool Nieuwegein anders dan andere rijscholen? Wij snappen dat jij deze vraag stelt. We zijn immers niet de enige! Bij ons krijg je niet alleen droge stof die je moet leren en begrijpen, wij maken het ook gelijk visueel voor je. Door middel van beeldmateriaal maken wij bepaalde situaties nog begrijpelijker en inzichtelijker. Wij geloven erin dat enkel droge stof niet blijft hangen, op een gegeven moment zit je hoofd vol en kan er niets meer bij. Maar wanneer je dit gaat afwisselen met beelden, je ook gelijk een duidelijk beeld krijgt van de verschillende verkeerssituaties, dan leer je rijden op een interactieve manier.

Start met een intake

 

Wanneer je rijlessen gaat volgen, zit je vele uren met iemand in een auto. Wij vinden het dan ook heel belangrijk dat je van tevoren weet met wie je te maken hebt. Voelt dit prettig en wil je van start? Dan kun je na de intake natuurlijk gelijk het vervolg van je rijlessen inzetten bij deze rijschool Nieuwegein. Rijlessen volgen doe je maar 1 keer in je leven en daarom is het belangrijk dat jij je er prettig bij voelt!

Onze intakelessen zijn overigens geheel vrijblijvend!!

Online leren

Wanneer je dan eindelijk die rijlessen mag gaan volgen dan wil je ook een goede voorbereiding. Deze krijg je uiteraard door te lessen: oefening baart kunst. Maar daarnaast bieden wij ook onze eigen praktijkboeken aan. De praktijkboeken staan in een onlineomgeving, je hebt dus altijd de mogelijkheid, waar je ook bent, om deze door te nemen. Heb je naar aanleiding hiervan vragen? Dan kunnen we dit behandelen tijdens één van je rijlessen!

Waarom onze rijschool Nieuwegein

Rijschool Individu biedt een betrouwbare en professionele rijles omgeving met:
 

  • Een hoog slagingspercentage;

  • Tekst en beeldmateriaal gecombineerd voor de ultieme kennis;

  • Online leeromgeving waar je veel kennis op kan doen;

  • Vrijblijvende intake-les;

  • Lessen doe je op je eigen tempo.

Wil je meer informatie over onze rijschool Nieuwegein of ben je overtuigd en maak je graag je eerste afspraak? Neem dan contact met ons op!

Rijschool Nieuwegein.jpg
bottom of page