top of page
Rijschool Utrecht.jpg

Rijschool Utrecht

Woon je in Utrecht en wil je graag je rijbewijs halen? Ben jij op zoek naar een rijschool Utrecht die betrouwbaar en professioneel is? Dan ben je bij ons precies op het juiste adres: welkom bij Individu, dé rijschool in en om Utrecht!

Waarom wij?

Rijlessen volgen dat kun je bij meerdere rijscholen doen. Maar waarom zou je voor ons kiezen? Naast dat wij een betrouwbare en professionele rijschool zijn bieden wij jou nog meer. Zo hebben wij een speciale lesmethode ontwikkeld waarbij we ons niet enkel richten op lesstof maar vooral ook op beeldmateriaal. Wij zijn van mening dat de combinatie van tekst en beeld alles beter bij onze leerling blijft hangen. En deze mening is inmiddels een feit: wij hebben namelijk een hoog slagingspercentage!

Starten bij ons doe je nu!

Woon je in Utrecht en wil jij je rijbewijs halen? Nooit meer met het openbaar vervoer of wachten tot iemand je kan ophalen? Zelf kiezen waar je naar toe gaat, wanneer je vertrekt en wie je meeneemt? Dan wordt het tijd dat jij rijlessen bij ons komt volgen! Deze rijschool Utrecht, Individu, maakt graag een eerste afspraak met je om kennis te maken. Wij kunnen ons namelijk heel goed voorstellen dat je eerst graag wilt weten wie wij zijn. Daarom plannen wij altijd een intake. Wij houden ook graag rekening met eventuele wensen van onze cursisten, mocht je deze hebben laat ons dit dan zeer zeker weten in de intake!

Onze intake is geheel vrijblijvend!

Leren doe jij online!

Waarom nog in boeken bladeren als het ook online kan? Dat vonden wij nou ook . Daarom hebben wij praktijkboeken ontwikkelt die je altijd online kunt bekijken. Zo kun jij waar je ook bent je voorbereiden op je lessen. Heb je nog vragen naar aanleiding van iets wat je in de online praktijkboeken hebt gelezen? Dan kun je die ons natuurlijk gewoon stellen in je eerst volgende les. Zo combineren we gelijk de kennis uit de boeken in de praktijk!

Rijschool Utrecht

Rijschool Individu biedt een betrouwbare en professionele omgeving met:

  • Een zeer hoog slagingspercentage;

  • Online leeromgeving, leren wanneer jij wil;

  • Lesmethode waar lesstof met beeldmateriaal wordt gecombineerd;

  • Vrijblijvende intake;

  • Op je eigen tempo volg jij de rijlessen.

Kun je niet wachten en wil je starten met jouw rijopleiding? Neem dan contact met ons op!

bottom of page