top of page

Rijschool Vianen

Ben je klaar om je rijbewijs te halen? Wil je niet meer wachten maar gewoon dat roze bewijsje halen zodat je de weg op kan? Woon je in Vianen? Kom dan gezellig bij ons rijles volgen!

Wat doen wij anders?

Iedere rijschool Vianen of waar dan ook geeft rijles. Maar wat doen wij dan anders? Wij zijn van mening dat enkel theoriestof niet blijft hangen. Er is maar een bepaalde hoeveelheid die je kan onthouden. Wanneer dit enkel bestaat uit tekst dan ben je op een gegeven moment verzadigd. Maar wij hebben daar iets op gevonden. Wij combineren stoffige tekst met beeldmateriaal. Hierdoor wissel je de theoriekennis af en blijft het veel beter in je geheugen hangen! Jij wil graag slagen maar wij willen uiteraard ook graag tevreden leerlingen!

Hoe starten wij?

Je woont in Vianen en wilt graag starten. Uiteraard ben je direct welkom bij ons maar wij kunnen ons ook heel goed voorstellen dat je eerst wil weten
met wie je te maken hebt. Daarom bieden wij een intake aan waarbij je eerst kennis kan maken met rijschool Individu. Wij houden graag rekening met ieder zijn of haar voorkeur, en daarom kun je bij ons dan ook gewoon je wensen aangeven. Ben je na de intake overtuigd en kun je niet wachten om te beginnen? Dan plannen wij graag de volgende lessen met je in!
 

Wist je dat onze intake geheel vrijblijvend is?

Niet meer op zoek naar je boeken

Bij deze rijschool Vianen vinden wij dat anno 2019 jij overal je kennis moet kunnen updaten. Heb je op school even een uurtje over? Of zit je te wachten op de bus? Onze praktijkboeken bevinden zich online. Je leert dus wanneer jij wil maar vooral ook waar jij wil! Heb je na het lezen van deze online praktijkboeken nog vragen? Dan helpen wij je graag. Tijdens je rijles kunnen we gelijk in de praktijk oefenen wat jij online hebt geleerd!

Rijschool Vianen

Rijschool Individu biedt een betrouwbare en professionele rijles omgeving met:

  • Een slagingspercentage die heel hoog ligt;

  • Wij willen dat jij over alle kennis beschikt, daarom bieden we dit online aan;

  • Een combinatie van beeld en tekst, zodat je alle kennis goed tot je kan nemen;

  • Intake? Die krijg je van ons;

  • Iedereen lest op zijn of haar eigen tempo.

Wil je informatie en ben je op zoek naar een rijschool Vianen? Neem dan contact met ons op!

Rijschool Vianen.jpg
bottom of page